Een nieuwe vennoot

Dennis komt erbij

 

Dennis ondertekent de vennootschaps afspraken

 

Met het vertrek van Roben, hebben we ruimte voor een nieuwe betaalde baan. Dennis komt er per 1 september bij als nieuwe vennoot. Dennis werkt nu al zo’n anderhalf jaar bij ons als vrijwilliger. Hij volgt op dit moment een opleiding tot fietsenmaker. Perfect dat we hem erbij kunnen halen. Voor ons betekent het dat we naast Lars een tweede fietsenmaker in huis hebben met kennis van zaken. Super Dennis, fijn dat je er bij bent.

Uitbreiding wagenpark?

 

 

We hebben een ‘nieuwe’ bedrijfsauto aangeschaft. Wederom een Opel Astra stationwagon. Nee, geen extra auto, geen uitbreiding van ons wagenpark. Ons ‘oudje’ zakte bijna door de hoeven, we waren dringend aan een vervanger toe. Ons oudje heeft ons perfect geholpen, hopelijk hebben we van de nieuwe auto net zo veel plezier.

Maico onze nieuwe vrijwilliger

 

 

Een kleine maand geleden stapte Maico bij ons binnen. Of we vrijwilligerswerk voor hem hadden? Toen hij vertelde dat hij al veel ervaring had, spitsten we onze oren. Hij maakt het meer dan waar. Hij werkt heel precies, vraagt op tijd hulp en is een prima kracht om erbij te hebben. Nu nog voor twee dagdelen in de week, in de toekomst wellicht meer. Welkom Maico, heel veel succes en plezier.

Maar nu eerst…. vakantie! De komende twee weken, van 9 tot en met 20 augustus zijn we gesloten. We gaan even twee weken bijtanken. Daarna gaan we weer volle bak.

Delen:

One thought to “Een nieuwe vennoot”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *