Een nieuwe plek, en wat voor een plek!

Op 1 oktober betrekken we een nieuw pand. Niet zomaar een pand. We verhuizen met De Fietswerkplaats naar de leegstaande bibliotheek in Zielhorst op de Albert Schweitzersingel. We hebben het pand nog niet van binnen bekeken, maar we voelen ons nu al de koning te rijk.

168 Bibliotheek
Komende week kunnen we het pand van binnen bezichtigen. Het is een groot pand met veel ruimte, dat is van buiten al wel te zien. Het ligt op een mooie lokatie, vlak bij het station, er is geen fietsenmaker in de buurt. Dus kansen te over. Wij hebben er enorm veel zin in.

Maxime is gestopt, Paul komt erbij

Maxime is heel enthousiast bij De Fietswerkplaats begonnen. Ze verzorgde de administratie, stond klanten te woord en zorgde ervoor dat de boel opgeruimd werd. Om privé redenen is ze er helaas mee gestopt. Heel erg jammer, maar zo gaat dat soms. Dank je wel Maxime.
Maar er is ook goed nieuws. Want Paul is de gelederen komen versterken. Paul is gediplomeerd fietsenmaker, maar houdt niet van stress. Dan is hij bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Welkom Paul!

170 Paul


We hebben een pin apparaat

Veel van onze klanten moeten eerst geld gaan pinnen voordat ze een fiets kunnen kopen. Sommigen zien we nooit meer terug… Erg onhandig. Daarom hebben we een mobiel pin apparaat aangeschaft. Het kost wel wat meer geld, 2,75% per transactie, maar daarmee komen we de klanten tegemoet. En het scheelt ons gedoe met het opmaken van de kas. Ja, De Fietswerkplaats gaat met zijn tijd mee 🙂 Met dank aan Francis. Zij heeft ervoor gezorgd dat we Wifi hebben in de werkplaats wat nodig is om te kunnen pinnen.

171 Pinapparaat

In het volgende blog foto’s van de Bibliotheek. Hoeveel nachtjes slapen nog? We kunnen er haast niet op wachten.

Delen:

0 thoughts to “Een nieuwe plek, en wat voor een plek!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *