Een nieuw record

Afscheid van Kim, Robert en Danny

Met geld uit de fooienpot zijn we met z’n allen gaan bowlen in de Korf in Leusden. Een ontzettend gezellige avond, maar ook een avond waarbij we afscheid namen van Kim, Robert en Danny. Kim is verhuisd. Robert en Danny namen ieder om een privé reden afscheid. Dat is best veel in één keer, maar ja, niets aan te doen. Het ga jullie goed! De deur van De Fietswerkplaats staat voor jullie altijd open.

Kim temidden van Roben en Kevin met pet
Kim temidden van Roben en Kevin met pet

De eerste stagiaires

Deze week hebben Max en JC, allebei 15 jaar, stage gelopen bij ons. Het zijn onze eerste stagiaires sinds we officieel een leerbedrijf zijn. Voor Max en JC was het een korte snuffelstage van een week. Ze hebben deze week vooral fietsen gesloopt en meegekeken in het bedrijf. Ze pasten zich makkelijk aan en draaiden prima mee. Goed zo boys!

Max en JC
Max en JC

Een nieuw record

Sinds we verplicht zijn alle fietsen die we van mensen krijgen op te slaan in een register, weten we precies hoeveel fietsen we gekregen hebben. En ook waar ze vandaan komen.  In het eerste kwartaal van 2015 hebben we 110 fietsen gekregen om op te knappen. Een nieuw record. We krijgen fietsen vanuit de hele stad, maar de meeste fietsen krijgen we vanuit Zielhorst. Dank je wel Amersfoortsers, dank je wel Zielhorsters voor al deze fietsen. Zonder deze fietsen kunnen wij niet draaien.

In het komend kwartaal willen we ons meer richten op andere wijken in de stad en gaan we proberen ons record te verbeteren. Of dat lukt? We zullen zien.

Onze voorraad oude fietsen
Onze voorraad oude fietsen
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *