Een nieuw gezicht

Maxime
Sinds deze week is Maxime de gelederen komen versterken. Ze zal zich bezighouden met de administratie en gaat er voor zorgen dat De Fietswerkplaats beter wordt opgeruimd. Tussendoor zal ze zich ook bezig houden met het opknappen van fietsen. Welkom Maxime!

ImageImage

Planbord
Knapten we in het begin alleen fietsen op, tegenwoordig repareren we ook fietsen. Dat lijkt zo eenvoudig, maar is het allerminst. Repareren kunnen we wel, dat is het probleem niet, maar hoe onthou je wat is afgesproken? Hoe is het voor iedereen duidelijk welke klant aan de beurt is? Het is voorgekomen dat een klant na een week de fiets op kwam halen…en dat de fiets nog niet klaar was. We waren de fiets helemaal vergeten. Echt waar. Oeps. Na enig nadenken kwamen we uit op een planbord met daarop de verschillende opdrachten in volgorde van binnenkomst.

Image

Links staan de opdrachten voor reparaties. Rechts staan fietsen die mensen besteld hebben en die we nog in zijn geheel op gaan knappen. En jawel hoor, het systeem werkt. We werken nu gewoon de briefjes af. Wij tevreden, klanten tevreden.

Lekker cluppie
Er komt steeds meer structuur in De Fietswerkplaats. Dat is nodig, want we hebben veel werk en mensen weten ons steeds meer te vinden. Dat is mooi, maar het belangrijkste vind ik toch de prima onderlinge samenwerking. We hebben gewoon een goed stel mensen bij elkaar. Daar ben ik heel blij mee.  

Image

Koffiepauze, met smartphones. Francis, Mahmoud, Kevin, Maxime en Roben. 

 

 

Delen:

0 thoughts to “Een nieuw gezicht”

  1. Hoi Ton, Wat geweldig leuk om te zien hoe je dit allemaal met succes aan het regelen bent! Andrew heeft inmiddels besloten om toch ook verder te gaan met het fietsenmaker vak bij Werkartaal. Hij gaat er eerst de AKA 1 opleiding doen en dan waarschijnlijk door met niveau 2. Groetjes, Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *