De Fietswerkplaats in de media

Versterking

We hebben de afgelopen weken versterking gekregen van drie fietsenmakers: Danny, Jordy en Robert. Het zijn alle drie beginnende fietsenmakers en daarom krijgen ze als eerste klus het uit elkaar halen van fietsen zodat we weer nieuwe onderdelen hebben. Ze vormen ons nieuwe sloopteam. Welkom Danny, Jordy en Robert.
We zijn nu met een elftal: FC De Fietswerkplaats 🙂

Danny
Danny
Jordy
Jordy
Robert
Robert

In de kranten

We hebben de afgelopen weken aardig de media gehaald. De plaatselijke media wel te verstaan. De lokale bijlage van het AD, Stad Amersfoort, Amersfoort NU. Prima reclame voor ons, daar zijn we blij mee.

Persartikelen
Persartikelen

Op de radio

De klap op de vuurpijl voor ons was het bezoek aan de radio Golfbreker in de binnenstad. We waren uitgenodigd bij het programma “Op de koffie” en hadden zelf taart meegenomen. Een programma van een uur met een praatje en een plaatje. De plaatjes, uitgezocht door Francis, hadden allemaal het thema Fiets. Het werd een heerlijk uur waarbij we om beurten door twee oudere dames geïnterviewd werden. We hebben niet de illusie dat er veel mensen naar het programma luisteren, maar gezellig was het wel.

In de studio van de Golfbreker
In de studio van de Golfbreker

Wil je het radioprogramma beluisteren? Klik op:

https://www.dropbox.com/s/3f8akdsnpbngdn7/Op%20de%20koffie%2025-11-14.mp3?dl=0

Delen:

0 thoughts to “De Fietswerkplaats in de media”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *