Cadeautip! Fietswrak

Lekker aan het werk

Sinds we de werkplaats een grote lenteschoonmaak gegeven hebben, is het fijner werken. De fietsen staan ons niet meer in de weg, we hebben lekker de ruimte.

 Afbeelding

De jongens werken prima samen, zijn zeer behulpzaam naar elkaar. Ik ben heel blij met de sfeer. 

Cadeautip! Fietswrak

Vorige week was ik jarig en had het idee om op facebook te zetten:  Cadeautip! Fietswrak. Maar het kwam er niet van, het bleef bij het idee. Maar ex-collega Annet, een enthousiast supporter van De Fietswerkplaats, voelde het perfect aan. In de buurt regelde ze 4 kinderfietsen voor ons, en bij het Leger des Heils nog eens 4 exemplaren. Joepie. Dat was nog eens verjaardagscadeau

Afbeelding

Deze fietsen gaan we opknappen en krijgen bij ons een nieuw leven. De buurt weet ons inmiddels steeds meer en meer te vinden. Kevin is onze beste verkoper. Hij vindt het heerlijk om de klanten te woord te staan en ze te adviseren. 

Afbeelding

De klant is koning

Een van de merkwaardigste klanten hadden we van de week. Een oud vrouwtje uit de buurt kwam haar fiets brengen. Ze wilde hem perse kwijt, want ze vond het een onding. Een fiets met een rammelend spatbord, maar verder helemaal in orde. Ze kocht een nieuwe fiets, voor € 55 euro compleet met verlichting, een mooi setje banden, geen slagen in de wielen. Gewoon zoals het hoort. Of we maar even de tassen van de oude fiets over wilde zetten naar haar net gekochte fiets. “Want” zei ze ” ik fiets er niet op, maar ik gebruik het alleen om er de boodschappen mee te vervoeren”  Heerlijk. De klant is koning en wij kregen er weer een mooie fiets voor terug.  

 

 

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *