Bingo

Al en Sjef

We kregen een telefoontje van een onbekende fietswerkplaats in Baarn. Ze hadden 12 kinderfietsen over, of wij die wilden hebben. Ja, natuurlijk wilden wij die hebben, dus we maakten een afspraak. In de werkplaats troffen we Al en Sjef, twee enthousiaste pensionado’s, die elke donderdagochtend fietsen opknappen en ze voor niks weggeven aan mensen die het nodig hebben. Ze hebben een ruime werkplaats, maar…ze moeten daar op korte termijn weg. Het toeval wil dat we recent contact hebben gehad met Kringloopcentrum Baarn. Zij hebben de ruimte, willen graag beginnen met een fietswerkplaats maar hebben de kennis en de mankracht niet. Een en een is twee! We hebben beiden met elkaar in contact gebracht en ze zijn bij elkaar op bezoek geweest. Nou maar hopen dat het wat oplevert. Succes Al en Sjef!

Rais, we zijn trots op je

Rais heeft een jaar bij ons als vrijwilliger gewerkt. Een mooi jaar. Voor Rais een opstap naar een betaalde baan. Geweldig voor Rais, verdrietig voor ons. Afscheid nemen is altijd jammer, maar ja, hier doen we het wel voor. Rais heeft een baan gevonden in de binnenstad, bij fietsenwinkel Staal op de Weverstraat.  Heel veel succes Rais, fijn dat je er was.

 

KNAL

 

Een bandje oppompen in de werkplaats gaat wel eens fout. Gelukkig niet vaak, want een band die klapt geeft een enorme herrie die nog lang nadreunt in je oren. Een ervaren fietsenmaker overkomt het niet vaak, maar ja de jonkies moeten het nog leren. Het overkwam Jeffrey. Iedereen schrok zich een hoedje. Heel sportief bakte hij een taart. Mocht het fietsenmaken niks worden, dan kan hij nog altijd bakker worden. Dank je wel Jeffrey! Goed gedaan.

 

Delen:

3 thoughts to “Bingo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *