Bijna klaar

Rolluik als visitekaartje

We zitten nu ruim een maand op de Zwaaikom. We zijn nog steeds aan het klussen, de werkplaats is nog niet helemaal af, maar we komen in de buurt. Met het beschilderen van ons rolluik, zijn we weer een stap dichterbij gekomen. De Amersfoortse kunstenares Rosario Huidobro verfraaide ons pand, zodat we nu ook van buiten goed herkenbaar zijn.

Rolluik met Rosario

A-locatie

Onze verwachting was dat we als naaste buren van het Kringloopcentrum veel aanloop zouden hebben voor de verkoop van fietsen en dat het aandeel van de reparaties zou dalen. Deze inschatting blijkt precies te kloppen. De verkoop van fietsen gaat prima op deze locatie. We hebben hier de ruimte om onze fietsen buiten te zetten, dus dat maakt het gemakkelijker. We zitten nog niet op hetzelfde niveau als op het Neptunusplein, maar het komt al in de buurt. Veel sneller dan verwacht.
De sfeer is hier relaxter dan op het Neptunusplein. We kunnen niet precies zeggen hoe dat komt, misschien zijn bezoekers van het Kringloopcentrum gewoon wat relaxter? Wellicht heeft het er ook mee te maken dat we met het Kringloopcentrum directe buren hebben, waar we dagelijks een praatje mee maken.

890 Fietsen te koop
De fietsen die te we te koop hebben. Let ook op het rode deurtje aan de rechterkant. Een kinderdeurtje. Ook deze tekening is van Rosario Huidobro.

Sloop

Ons oude pand is inmiddels al voor de helft gesloopt. Het was een mooie plek voor ons, waar we lekker gewerkt hebben. Hopelijk komt er gauw iets nieuws.

889 Sloop Neptunusplein

 

Delen:

0 thoughts to “Bijna klaar”

  1. Wat een leuke beschildering van het rolluik en het deurtje. Compliment aan Rosario!. Dat had je waarschijnlijk nooit gedacht dat je nog eens zoiets zou schilderen. Succes verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *