AUW

Auw, auw, 

Ons geliefde pand is verkocht. Mooi nieuws voor de Gemeente Amersfoort, want dat is toch weer zo’n € 600.000 in het laatje. Maar geen goed nieuws voor ons. Want we zijn zo blij met onze oude bibliotheek, we zijn er zo aan verknocht, het is zo lekker werken op deze mooie plek in Zielhorst. Maar ja, zo lang we nog geen geld hebben om een eigen pand te kopen of te huren is dit ons lot. Het pand is verkocht aan het Leger des Heils. We wisten dat ze interesse hadden, maar de verwachting was dat de wijziging van het bestemmingsplan wel een jaar zou duren. Maar blijkbaar is een wijziging van het bestemmingsplan niet nodig, want al op 1 september moeten we het pand verlaten. Dat betekent dat we 11 maanden van dit pand hebben mogen genieten. Dank je wel pand! Het ga je goed.

Nieuwe plek, andere wijk

De Drietand
De Drietand

We verhuizen naar het buurtcentrum De Drietand in de Kruiskamp. De precieze details ontbreken nog. We hopen het pand snel te mogen bezichtigen, zodat we een planning kunnen maken voor de inrichting en de verhuizing. Dat het een hele klus gaat worden, dat staat wel vast…

Delen:

0 thoughts to “AUW”

 1. Wat ontzettend jammer!!!!! Jullie hebben er zo’n mooie plek van gemaakt.

  Super jammer dat jullie er uit moeten.

  Succes met de noodgedwongen verhuizingsplannen!

  Groetjes, Eeke

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

 2. Jaha, wat jammer van die mooi gemaakte plek. En wat een verhuis gedoe.
  Maarrr, wat zal die nieuwe plek weer niet gaan opleveren aan nieuwe klandizie en inbreng? En niet ver van het centrum!!. ‘De fietswerkplaats komt naar u toe!’…zou je bijna kunnen zeggen.

  Veel succes met verhuizen, sterkte voor jullie allemaal.
  En enige assistentie kan ik wel verlenen als je wil, niet sjouwen, maar wel een lekkere taart bakken voor de kleine troostmomenten tijdens het harde werken. Bijvoorbeeld. Dus roept u maar.

  Groetjes, Paula

 3. Bij deze heet ik jullie van hartte welkom in het voormalige buurthuis de Drietand namens Inloopatelier Kleistad. We kjjken uit naar de eerstte kennismaking. Groetjes Marion Zweet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *