Afscheid Kringloop

Inbraak

Vorige week is er bij ons ingebroken. Nou ja, ingebroken…We hadden een raam open laten staan, zodat dieven gemakkelijk naar binnen konden komen. Twee fietsen die de jongens net hadden opgeknapt zijn gejat. Gelukkig geen gereedschap, maar vervelend is het wel.

 

162 Aangifte

 

Afscheid Kringloop

De Fietswerkplaats is een jaar geleden gestart als een samenwerkingsproject met het Kringloop Centrum. Een prima partner om mee samen te werken. De Kringloop leverde ons fietsen, wij knapten ze op en het Kringloopcentrum verkocht de fietsen. Per fiets kregen we een vergoeding van € 7,50. In de loop van het jaar kregen we zelf steeds meer fietsen binnen die mensen ons kwamen brengen. Aan deze fietsen verdienen we zo’n € 40,00. Het repareren voor de Kringloop kwam steeds meer in de knel en in goed overleg met directeur Mieke Bleij zijn we de samenwerking daarom gestopt. Dank je wel Kringloop. Zonder jullie was De Fietswerkplaats niet van de grond gekomen. Voor een klein bedrag schonk de Kringloop ons de fietsen die nog bij ons in de werkplaats staan. Heel sportief.

 

161 Afscheid Kringloop 4

159 Afscheid Kringloop 2

We hebben een aanhangwagen

Midden in zijn vakantie belde Roben op. Hij had op internet een aanhangwagen gezien, gratis, die wellicht geschikt voor ons zou zijn. Of ik maar wilde gaan kijken? Natuurlijk wilde ik dat.
Het bleek om een oude Alpen Kreuzer te gaan, compleet met verschimmelde tent.

156 Aanhanger net opgehaald

Mahmood en ik hebben gisteren de aanhanger gesloopt en schoongemaakt. En slopend was het met dit warme weer…

156 Mahmood ontmanteld aanhanger 2

154 Ton spuit de aanhanger 2

Daarna ze we er direct mee op pad gehad. Op verschillende adressen fietsen opgehaald die mensen ons aangeboden hebben.

 

150 Aanhanger met fietsen

 

Geweldig actie Roben. Goed gedaan. We zijn weer een stap verder.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *