Heerlijk

Heerlijk

De dit jaar geplante frambozenstruiken doen het geweldig. Elke dag een paar verse frambozen. Om te smullen, genieten geblazen. Ssst, niet verder vertellen.

Oeps

Komt een jonge vrouw bij De Fietswerkplaats. Ze heeft op internet gezien dat we een Gazelle racefiets te koop hebben en informeert of die er nog is. Ik wijs haar de fiets aan, hij is nog niet verkocht. De vrouw loopt naar de fiets en knikt goedkeurend. ‘Mag ik hem proberen?’ Natuurlijk mag dat, maar enigszins bedremmeld wijs ik haar op haar kleding. Ze heeft een lange rok aan die bijna tot op de grond reikt. ‘Dat lijkt me lastig fietsen’ zeg ik. ‘Nee hoor’ zegt ze. Ze doet soepeltjes haar rok los en laat hem in één keer op de grond vallen. Oeps. Ze heeft plots de aandacht van de hele werkplaats.  Maar ze heeft zich goed voorbereid. Want onder haar rok heeft ze een fietsbroekje aangetrokken. Gelukkig. Ze stapt op de fiets en is gelijk verkocht.

Wasko

Nu Saffier zijn baan heeft bij de Bike Shop,  hebben we weer ruimte voor een nieuw gezicht. Geheel spontaan kwam Wasko de zaak binnengewandeld. Hij sleutelt zelf ook aan fietsen en vroeg of wij nog een vrijwilliger konden gebruiken. Daar zeggen we nooit nee op. Iedereen krijgt twee weken de tijd om te laten zien wat hij of zij in huis heeft. Wasko is deze week begonnen en hij maakt een prima indruk. Daar kunnen we nog veel plezier aan beleven. Heel veel succes Wasko.

 

 

 

Delen:

2 thoughts to “Heerlijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *