3 Juli

Bestemmingswijziging aangevraagd

De vergunning voor de bestemmingswijziging van ons pand is aangevraagd. Tot 29 maart kunnen mensen bezwaren indienen. Los daarvan heeft de Gemeente ons per 3 juli de huur opgezegd. We hebben dus nog 4 maanden om een nieuwe locatie te vinden. Wel gek dat de Gemeente de bezwaarprocedure niet afwacht. Vermoedelijk willen ze het pand zo snel mogelijk tegen de vlakte gooien. Maar wat als de bezwaren zo serieus zijn dat nieuwbouw nog niet mogelijk is? Krijgen we dan te maken met een lege plek waar we jarenlang tegenaan kijken?

585-ontwerkbesluit
De publicatie in Stad Amersfoort

Nieuwe locatie?

De huuropzegging komt niet onverwacht. We hebben inmiddels verschillende gesprekken gehad over nieuwe locaties.Een prima optie is Zwaaikom 27. Dit pand ligt pal naast het Kringloopcentrum op industriegebied De Isselt. Het is nu nog een grote kale hal van ruim 800 m². Om het pand geschikt te maken, lees betaalbaar te maken, moet het pand in kleinere units verdeeld worden. Voor ons is 150-200 m² voldoende. Mieke Bleij, directeur van het Kringloopcentrum, bemiddelt in deze voor ons en zal de vraag voorleggen aan het vastgoedbedrijf. Hup Mieke!

586-zwaaikom-binnen
Het nu nog kale interieur van Zwaaikom 27

Nieuwe kracht

Soms komen er tijden geen nieuwe mensen bij, maar met de lente in aantocht grijpen nieuwe mensen hun kans. Deze week is Serkan bij ons begonnen. Hij heeft ruime ervaring als automonteur, dus wat sleutelen betreft zit het wel goed. Van fietsen heeft hij nog geen verstand, maar dat komt vast wel. Welkom Serkan!

584-serkan
Serkan monteert zijn eerste fiets
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *